Drik champagne året rundt

Du kender det sikkert. Humøret er højt, du har måske lige fået en lønforhøjelse eller dine nærmeste er på besøg til en grillaften.

Så er der ikke noget bedre, end en afkølet flaske champagne. Hvad end det er til en kold vinteraften med god varme i pejsen eller et bryllup om sommeren, så kan man drik champagne året rundt.

Hvis du ikke kender til det, så giver vi dig her nogle gode idéer til hvornår, du bør knække halsen på sådan én. 

5 tidspunkter hvor du kan drikke champagne 

  1. Du kan drikke champagne når du er glad
  2. Du kan drikke champagne når du har noget det skal fejres
  3. Du kan drikke champagne når du er trist og trænger til at løfte humøret
  4. Du kan drikke champagne mandag aften efter en hård arbejdsdag 
  5. og sidst men ikke mindst – champagne kl. 00:00 nytårsnat er et must 

Som du kan læse er ingen begivenhed for stor eller for lille til at drikke champagne. Drik champagne om sommeren og om vinteren. Drik champagne året rundt. Champagne er altid godt og kan næsten altid gøre dig i (endnu) bedre humør. Er du i tvivl om hvilken slags champagne du skal vælge, så giver vi dig lige en lynguide i champagne. Når der står brut på flasken, betyder det at den er tør. Når der står sec, så er den delvis tør. Hvis der står demi sec på flasken, er det en sød champagne du står med. Hvis du vil vide mere om champagne, eller kigge på nogle forskellige slags champagne, så kan du finde en masse viden online, inden du inviterer andre (eller bare dig selv) på et lækkert glas champagne.