Ny, dansk rimordbog på nettet

Hvad rimer på…? Du kender det sikkert, hvis du skriver digte, sangtekster, eller bare kan lide at lege med sproget. Du har den perfekte sætning, men du mangler bare lige et enkelt, afsluttende ord, og det skulle egentlig helst rime. Desværre har vi ikke haft de bedste danske søgesider, når det kommer til rim.

Alt hvad du har brug for

Nu har vi endelig fået en rim-ordbog, der har det hele med. Her kan du finde både bogstavrim, enderim, indrim, stavelserim og meget, meget mere. Alle ord bliver grundigt gennemgået og bearbejdet, sådan at du kan få et nyt, stærkt værktøj i din værktøjskasse. Det bliver nemmere at skrive og bevare et godt flow, når du hurtigt kan komme forbi sproglige barrierer og ”hvad rimer på” spørgsmålet, der ellers kan holde dig fast i alt for lang tid.

Kickstart en ny hobby

Har du gået med et lille ønske om at skrive, men har haft svært ved at komme i gang, kan en rimordbog være lige netop det, som du har brug for. Sammen med hvert eneste ord og alt, hvad det rimer på, finder du nemlig en endeløs kilde til inspiration. Det kan blive til startskuddet til en ny hobby som tekstforfatter, børnebogsforfatter, sangskriver eller måske endda digter. Er du allerede så småt i gang, har du et nyt værktøj til, at få dit arbejde bragt op på et endnu højere niveau.

En hjælp til det danske sprog

Der findes nogle rigtig gode engelske og amerikanske sider, der ikke kun inspirerer med rim, men som også hjælper med definitioner og forklaringer af alverdens ord. På samme måde har denne nye side potentiale til at kunne hjælpe dem, der studerer det danske sprog, hvad end det er skolebørn, studerende eller nydanskere, der gerne vil udvide og give dybde til deres sprog.