Albuebeskyttelse

Når man i dag kører rundt på mountainbike, kører flere og flere med albuebeskyttere. Albuebeskyttelse er nemlig blevet en helt normal MTB beskyttelse og det kommer af at de i dag ikke kun er langt mere komfortable, men ligeledes også meget mere bøjelige og luftige end førhen. Man kan nemt køre hele dagen med en albuebeskytter fra os.

 

Du kan derfor finde et stort udvalg af albuebeskytter til mtb hos os. Vores albuebeskyttere findes i flere designs og størrelser, så der på den måde er et sæt til alle. Vi har dog ikke et Evigt stort udvalg da det kun vil forvirre, vi har valgt nogle få men særdeles gode beskyttere og du bliver ikke forvirret af dem.

Før i tiden bestod en albuebeskytter til MTB sig af en hård skal, der indeholdt en form for ”for”, og var derfor ikke behagelig at have på, ej heller gav de den rette beskyttelse. I dag indeholder vores albuebeskyttere skum, der er højt udviklet i flere forskellige former. Nogle af dem hærder op ved impact, hvor andre har en fast densitet, der nærmest giver samme effekt, dog er den ikke helt så fleksibel. Udover at albuebeskytterne i dag beskytter langt bedre, er de også langt mere åndbare og behagelige. Idet åndbarheden er så vigtig, er du derfor også garanteret, at vores albuebeskyttere hverken gnaver eller bliver varme i løbet af turen.

På baggrund af det er MTB albuebeskyttere i dag både komfortable, luftige og effektive på samme tid. Derfor husker størstedelen også, at iføre sig dem inden de skal køre afsted.

Husk også at tænk en god knæbeskytter ind i dit køre setup

Har du nogen spørgsmål, eller er det mindste i tvivl om hvilke albuebeskyttere, der passer bedst til dig og dit behov, er du velkommen til at skrive til os i chatten eller sende os en mail på info@coolmtb.dk