Varenr: 892178

Alpinestars

Alpinestars Paragon Knee Guard - White

379,00  DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

Disse knæbeskyttere er særligt gode til Enduro samt dig som kører mange kilometer på spor. Og pga. deres letvægt vil de i mange tilfælde også være et perfekt valg for XC rytteren.


more_horiz Læs mere om produktet

Vi er e-mærke certificeret

Dine knæ er særligt udsatte for skader når du kører mountainbike. Paragon Knee Guard fra Aplinestars er virkelig et super godt valg til at beskytte dine knæ mod evt. slag/sammenstød. Bagpå har de blødt og finmasket mesh hvilket gør dem yderst åndbare og behagelige at have på. Den ergonomiske udformning gør at man ikke rigtig bemærker dem og de sidder rigtig godt i de forskellige kørepositioner.

De holdes meget nemt på plads med elastiske manchetter og silikone print. 

  • Ekstrem letvægt, holdbar og fleksibel beskyttelse I stræk- og åndbar mesh.
  • Elastiske manchetter og silikone sikre at knæbeskytterne bliver hvor de skal og gør dem yderst nemme og hurtige at iføre sig.
  • MBR siger om Paragon "With its contoured shape the Paragon has the best fit of any on test"
  • Læs mere her: http://www.mbr.co.uk/news/best-mountain-bike-knee-pads-360439

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling
  • place   Besøg os / afhent (ring 42 308 380)