BMX - Tøj

BMX Tøj

Race Bmx benytter samme tøj som man benytter til Downhill MTB, man har nemlig behov for beskyttelsen og den bekvemme sved neutraliserende effekt som vores tøj har. Vores jerseys og bukser her benyttes ofte til Race BMX

Alpinestars og Troy Lee Designs er vores Highend tøj og giver alle de features som Race BMX riders har behov for.

Hvad kan BMX tøjet egentligt?

Til Race BMX der har man lidt forskellige features man gerne vil have ind som funktioner. En af dem er at tøjet ikke skal være for loose, ej heller skal det være helt tæt siddende. så Race trøjerne er kan måske bedst kaldes for en hybrid jersey imellem en loosefit og en jersey fra en Racercykel også omtalt og kaldt Lycra.

De jerseys vi sælger skal kunne komme af med varmen samt sveden der opbygger sig under hård sport udøvelse, så de er "teknisk" i stoffet som ofte er lavet i en polyester der er sved neutraliserende. Mesh "udluftninger" sørger for at der kommer ventilation igennem og du altid har en optimal arbejds temperatur

Holdbart stof

Ydermere er det af høj vigtighed at stoffet er holdbart, man kommer sjældent igennem en løbs weekend eller lignende uden at have være nede at skrabe lidt, så der skal være funktioner og egenskaber der gør at man "glider" nemmere og at stoffet holder til at blive skrabet over jord / beton.

Sikkerhed

I BMX sporten er sikkerheds udstyr utrolig vigtigt, og vores udstyr kan du nemt pedalere i og du vil ikke være begrænset af dette.