Chromag

Vi har valgt at lægge vores fokus og energi i vores andre mærker, så alt Chromag er nedsat med 25% - Så slå til mens der stadig er noget på lager ;-)

 

Chromag er Brandet over dem alle når det kommer til at skulle vise sin stil og levere kvalitet, Udtrykket hos Chromag er meget markant og man spotter deres udstyr på lang afstand, Kendere nikker anerkendende når man ser Chromag.

Og der skal da også være plads til at fortælle at de laver verdens mest imponerende og komfortable sadel nemlig Trailmaster sadlen, som er rost og snakket om som have ramt "the sweet spot"

Chromag er Unik, deres design taler forsig selv og de arbejder sammen med de fedeste atleter indenfor mountainbiking. Brandon Semenuk 

Er en af dem, som du kan se i Filmen over er han et talent udover det sædvanlige, Chromag og Brandon´s samarbejde kom faktisk i stand ved at Brandon stod foran deres dør en tidlig morgen og snakkede om Liason serien som er blevet Brandon´s Signatur serie. Bestående af en Sadel, Håndtag og Contact.

Chromag har høj status i hjemlandet Canada og alle i Whistler kender til dem. Hvis du støder på deres MTB dele rundt om i verden kan du roligt nikke anerkendende og vide det er en kvalitets bevidst mountainbiker du står sammen med.