Crash Plates - Chainguides

Oneup Components Crashplate og Chainguides er til montering på ISCG05 beslag, ISCG05 beslag sidder oftest på de fleste nye Trail cykler og AM/enduro cykler ja og selvfølgelig på de Vilde Downhill cykler.

Underbash er til at redde din cykel fra brutale stød mod sten, træstammer og alt andet du ikke ønsker at få ind i dit forreste tandhjul.

Chainguiden er en simpel anordning der sørger for at din kæde bliver siddende når det bliver virkelig "rowdy" / voldsom kørsel. Chainrings er idag super gode så man taber jo ikke sin kæde tit men der skal ikke mange tabte kæder til før man ønsker sig en chainguide.

De er små, vejer intet men ser cool ud.

 

Disse crash plader sørger for at tage de hårde knubs som en mountainbike kan komme ud for.

Bash undergaard sidder og beskytter både rammen, klingen, krank og kæde også ser den Cool ud og vejer næsten intet, den er en særdeles god ven som holder dig kørende når du udfordrer nyt terræn,

hvis det er nødvendigt kan du kombinere crash platen med en chainguide eller en singlering i matchende farve.

Oneup Chain guides er Lette og super godt designet. Funktionen er helt i top og monteringen lige så. Oneup components har lavet en minimalistiske og meget velfungerende chainguide som udover at se se godt ud sørger for at din kæde ikke falder af når du kører i ujævnt terræn, dette er absolut top kvalitet fra Oneup xomponents og vægten er helt i bund med kun 35G