Nedsat 70%
Dakine Charger MTB trøje
Varenr: 880516

Dakine

Dakine Charger carbon

104,70  DKK 349,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

Lir med lir på!

Dakine er meget anerkendte indenfor sport, og særligt de lidt mere ekstreme sportsgrene, som indebærer tricks, baggy tøj, lidt blær og alt andet, som hører sig til disse. Derfor kan du trygt troppe op i en Dakine Charger Jersey, når du skal køre. Her vil du bestemt modtage mange misundende blikke.

Trøjerne fås i mange forskellige varianter, og derfor kan du med garanti finde netop den farve, som du synes bedst om, og som står godt til din bike.

 

100% hurtigtørrende Polyester 

Med Polygiene Odor Control Technology

 


more_horiz Læs mere om produktet

Vi er e-mærke certificeret

Dakine Charger

Dakine er et firma, som er særdeles kendt for deres tøjprodukter til diverse sportsgrene. Her får du et yderst kvalitetsbevidst produkt nærmest uanset valget, da Dakine ikke går på kompromis med kvaliteten ved nogle af deres varer. Og denne Dakine Charger Jersey er ingen undtagelse. Her får du en flot jersey af 100 % polyester, som sidder særdeles godt på dig, når du er på farten. Trøjen er tailored fit, hvorfor den har en perfekt pasform. Dernæst har den også funktionen quickdry, således at sved og vand hurtigt ledes væk fra trøjen igen, og du ikke vil blive generet af dette, mens du kører. Ydermere har trøjen også en ”indbygget” klud på indersiden, så du kan tørre dine glasses af.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling