Nedsat 60%
Dakine MTB jersey Haze regnbue
Varenr: 880518

Dakine

Dakine Charger Haze

139,60  DKK 349,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 12.00)

Lir med lir på!

Dakine er meget anerkendte indenfor sport, og særligt de lidt mere ekstreme sportsgrene, som indebærer tricks, baggy tøj, lidt blær og alt andet, som hører sig til disse. Derfor kan du trygt troppe op i en Dakine Charger Jersey, når du skal køre. Her vil du bestemt modtage mange misundende blikke.

Trøjerne fås i mange forskellige varianter, og derfor kan du med garanti finde netop den farve, som du synes bedst om, og som står godt til din bike.


more_horiz Læs mere om produktet

Vi er e-mærke certificeret

Dakine Charger

Dakine er et firma, som er særdeles kendt for deres tøjprodukter til diverse sportsgrene. Her får du et yderst kvalitetsbevidst produkt nærmest uanset valget, da Dakine ikke går på kompromis med kvaliteten ved nogle af deres varer. Og denne Dakine Charger Jersey er ingen undtagelse. Her får du en flot jersey af 100 % polyester, som sidder særdeles godt på dig, når du er på farten. Trøjen er tailored fit, hvorfor den har en perfekt pasform. Dernæst har den også funktionen quickdry, således at sved og vand hurtigt ledes væk fra trøjen igen, og du ikke vil blive generet af dette, mens du kører. Ydermere har trøjen også en ”indbygget” klud på indersiden, så du kan tørre dine glasses af.

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling