Del dine oplevelser på jernhesten med andre

Det er efterhånden ikke helt unormalt at man ser at mountainbike-entusiasterne cykler rundt med et lille kamera på sig. Men hvad skal du egentlig med disse øjeblikke på kamera, hvis ikke de skal deles med andre.

Få råd til at forevige dine øjeblikke fra dine vildeste ture

Mange vælger i dag at lave en blog, hvor de deler gode tips og tricks indenfor det område der interesserer dem og kendetegner dem. Nogle holder sig til at poste på de sociale medier, mens andre går et skridt videre og laver deres egen hjemmeside til formålet.

Hvis du er en vaskeægte mountainbiker, der elsker at dele tips og tricks med dine følgere online enten via. de sociale medier eller på bloggen, så kan det hurtigt give mening også at påmontere et lille kamera -et såkaldt GoPro på enten cyklen eller egen krop, for på denne måde får du fanget selv de fedeste billeder og du kan let med billige printerpatroner, printe billederne i stakkevis og forevige øjeblikkene derhjemme også.

Lav din egen hjemmeside med hjælp fra internettet

Hvis du endnu ikke har kastet dig over at poste andre steder end på de sociale medier, men egentlig gerne ville dele det hele på din egen hjemmeside og samle trafikken der, så skal den del med at bygge en hjemmeside op ikke afskrække dig.

Der findes nemlig også bloggere og lignende indenfor andre områder end sportens verden, der allerede har delt gode tips indenfor deres passion, som f.eks. en dygtig IT-nørd der har delt en smart måde at opbygge en hjemmeside, som kunne handle om linkbuilding.