Dropper post

Dropper post tilbyder vi desværre ikke længere!

Hvorfor spørger du måske, og det er simpelthen fordi vi havde svært ved at følge de udenlandske shops, og det krævede en større investering at kunne konkurere, derfor valgte vi at fokusere på Five Ten sko, MTB tøj Børne udstyr og sikkerheds udstyr, her vil vi så tilgengæld være Nordiske mestre i det udvalg

Men kan jeg så ikke få serviceret den dropper jeg har handlet hos jer ? Jo vi hjælper selvfølgelig alle vores kunder der har handlet en dropper post gennem os, det er bare at skrive os en mail på info@coolmtb.dk så hjælper vi.

Vi anbefaler fortsat de mærker som vi har handlet hvilket er: E´thirteen - KS -XLC så skulle du støde ind i dem på nettet kan du roligt handle dem

Dropper post er det nye sort, og bør sidde på alle mountainbikes standard. om man køber en Ramme eller færdig cykel, skal man ikke snyde sig selv for den oplevelse, man bruger ofte dropperposten mere end ens gear.

Evnen til at kunne sænke sit tyngdepunkt er noget af det vigtigste for at kunne køre godt på mountainbike. For at Svinge, droppe, pumpe og hoppe på cykel, er et lavt tyngepunkt svaret. Et lavt tyngdepunkt er nøglen til udvikling. Når du først har haft en dropperpost, går du aldrig tilbage, det er stærkt vanedannende.