Five Ten

Five Ten er et firma / brand, der startede ud med at lave sko til bjergbestigere i 1985, samt til folk der klatrede og generelt havde et aktivt liv hvor der var brug for specielt meget "greb" i skoen. Den ydre s1 stealth sål gjorde lige netop det.

Alt startede med en henvendelse

En dag henvendte der sig en MTB kører og spurgte om de ikke ville forsøge at lave en MTB sko til fladepedaler. og der startede en rejse mellem Five Ten, Intense bicycle og deres Downhill team om at lave Five Ten sko

da deres unikke formel på deres stealth ydersål gav utrolig meget greb og ville være et godt match til folk der køre med flade pedaler / platforms pedaler. Var det en "no brainer" at lave et samarbejde

Det blev starten på en lang rejse hvor de idag har produceret de absolut bedste MTB sko til hele verden i næsten 30 år

Brand of the Brave

Five Ten, "the Brand of the Brave", er en verdens leder indenfor performance og Høj friktions fodtøj. Fra Downhill mountainbike race til klatring på klipper osv. Five Ten laver sko til verdens mest farlige sportsgrene. 

Hovedsædet i Californien har produceret disse top sko og deres stealth sål, i godt og vel 30 år nu Med hjælp fra internationale Atlether og guider verden over, sørger de for altid at optimere og gøre deres sko bedre, kombineret med et verdens klasse "gummi - test laboratorie" tilbyder Five Ten de absolut bedste MTB sko på markedet. 

Five Ten er firmaet hvor Komfort, holdbarhed og en masse teknologisk udstyr samt beregninger blir til det bedste fodtøj i verden.

Du kan få de samme sko som top atleter bruger rundt om i verden du skal blot købe dem fra Five Ten

 

 

MTB-sko

De bedste MTB sko kommer fra Five Ten, det er kompromisløse sko der er designet til et formål at yde den perfekte balance mellem kraftoverførsel, greb, udholdenhed og komfort.

Kig eventuelt på vores blog for nemmere at kunne vælge din sko

Med flade pedaler og Five ten sko kan du bevæge dig frit

Når man kører flade pedaler er det vigtigt at skoen har fat i pedalen, for det er ikke nok at du har en god pedal, din MTB sko skal også interagere godt med dine MTB pedaler, og her er Five Ten i en klasse for sig og tilbyder den absolut bedste gummi blanding til formålet. der til kommer også at Five Ten skoene er gode til at lade fødderne ånde så de er også rare at køre med i lang tid, og giver et perfekt tråd og maksimal kraft overførsel.

Kan de holde til det

Five Ten skoene er testet og gennemprøvet gennem mange år og de kan virkelig holde til at blive brugt.

Køb trygt Five Ten MTB sko de er i top klasse og man bliver kun i godt humør af at køre med dem og benytte sig af friheden af ikke at side fast til cyklen, det gir ofte en mere legerig tilgang til cykling og folk bliver som resultat af dette ofte meget entusiastiske omkring deres cykling igen.

Andre ting der gør en bedre tilpas og giver en legerig tilgang til at køre MTB er bredt styr og kort frempind som giver mere styrke og selvtillid til at køre hurtigere og bedre

Five Ten har en lang historie bag sig, med hobevis af store atleter der benytter Five Tens sko, sponsorerede og ikke sponsorerede.

Det er Five Tens gummi blanding på ydersålen, midter sål og ja hele skoen der er helt fænomenal,

Five Tens kombination af hands on experience, dygtige mennesker og de bedste produkter gør skoene de perfekte til Mountainbike sko