Nedsat 25%
Five Ten Contact Split Black
Varenr: 999941

Five Ten

Five ten Contact Split Black

786,75  DKK 1.049,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

Beskrivelse:

  • Den letteste sko fra Five Ten
  • Mere slim pasform i forhold til den almindelige freerider
  • Endnu mere intenst greb fra Mi6 undersålen


Med Five-ten´s geniale mountainbike sko har man muligheden for at flytte sin fod og der ved vægten til de steder der betyder noget, så du kan få optimalt fat i underlaget når du kører. Samtidig er det rart ikke at sidde fast til sin cykel.

Se EVT anmeldelsen af Five Ten Contact skoen fra TRAILTRIATLETEN


more_horiz Læs mere om produktet

Vi er e-mærke certificeret

Five Ten Freerider Contact

Uanset om du er en garvet mountain bike rytter eller helt grøn indenfor faget, så er Five Ten bare et mærke, som du skal kende til. Her får du nogle af de lækreste MTB sko på markedet, og med denne Five Ten Freerider Contact er du helt bestemt på den rette vej. Five Ten Freerider Contact er den letteste af Five Tens Freerider sko, og den er skabt til de krævende og udfordrende ture, contact skoen har den blødeste Mi6 ydersål, som er den absolut mest skridsikre som Five Ten tilbyder, den giver det mest intense greb. Skoen er lidt smallere i opbygningen end den mere almindelige freerider, hvilket giver en mere intens følelse i indgreb med din pedal.

 

Design og kvalitet i én og samme pakke

Five Ten er ikke blevet en stor kanon indenfor mountainbike- og freeride kørsel for ingenting. Designet og kvaliteten er ikke til at sætte en finger på, og der er forkælet for hver en detalje. Derfor fås skoene også i mange forskellige farver, så du kan finde det bedste match til din stil både hvad angår cykel og tøj.

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling