Nedsat 25%
Five Ten Freerider kvinde Black/Pink
Varenr: 868720

Five Ten

Five Ten Freerider Black-Berry (kvinde)

591,75  DKK 789,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

  • Non marking stealth yder sål er lettere end modellen til mænd
  • smallere omkring hælen
  • Suede og mesh stoffer på overdelen af skoen
  • klassisk prikket ydre sål


more_horiz Læs mere om produktet

Vi er e-mærke certificeret

 

Freerider modellen hører til blandt Five Tens mest populære MTB sko, og nu kan du også få denne i kvindemodel. Her er der ikke gået på kompromis med hverken detaljer, kvalitet eller komfort.hvorfor alle de velkendte egenskaber fra Five Ten er at finde i denne lækre sag.

 

Five Ten Skoen

Skoen er meget lig modellen til mænd, hvor denne er en smule mere ”slim” samt smallere om hælen, for at give den bedste komfort til dig.

Sålen er naturligvis udstyret med Stealth phantom ydersålen, hvilken giver dig den optimale komfort og et super grip, således du ikke risikerer at glide af dine flade pedaler.

Den perfekte sko

Mange mener, at Five Ten Freerider er den perfekt MTB sko, og vi har svært ved at være uenige i denne påstand. Du får den bedst mulige komfort, et unikt design samt de velkendte features, som kræves, og derfor kan du benytte dig af denne sko i alt terræn, Uanset vejr og terræn kan du også benytte dig af denne sko, da overdelen af skoen er fremstillet af suede- og mesh stoffer, hvilket giver en unik holdbarhed og modstand imod slidtage.

Alt i alt en fantastisk sko, som nu også fås til kvinder, hvilket du med garanti synes rigtig godt om.

 

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling