Nedsat 25%
Five Ten Freerider Black Slime
Varenr: 868357

Five Ten

Five Ten Freerider black-khaki

591,75  DKK 789,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

Five Ten Freerider

Er du på udkig efter en sko, som sikrer dig et fantastisk greb og en god stabilitet på cyklen? Så er Five Ten Freerider modellen lige sagen. Five Ten er en af de mest anerkendte producenter af sko til flade pedaler, og derfor går du bestemt ikke galt i byen med en Five Ten Freerider sko. Vores udvalg består af mange forskellige farver, og derfor kan du vælge netop den sko, som matcher dig og din mountain bike bedst.

  •     Stealth S1 Ydersål
  •     Læder og Mesh overdel
  •     Snørebånd
  •     Klassisk 'Dotty' sål

more_horiz Læs mere om produktet

Vi er e-mærke certificeret


Yderst høj kvalitet

Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, hvor skoen er udstyret med Stealth-systemet. Dette giver dig en sål, som ikke skrider af din pedal, og derfor kan du nu give den max gas på din MTB uden at miste greb under kørsel. Dernæst har skoen en ret lang levetid, selvom der måtte blive revet og flået i dem, hvis du kører lidt aggressivt eller i udfordrende og teknisk terræn – skoen klarer det meste.

Har du ikke prøvet en Five Ten sko endnu, så er det helt sikkert nu, du skal give dig selv den mulighed – det er et køb, du bestemt ikke vil fortryde – det garanterer vi dig for!


Stealth S1 gummiet er hvad der har gjort Five Ten sko kendte verden over i cykel miljøet. Det ultra høje greb samt det at de ikke blir slidt i stykker lyn hurtigt af at bliver revet og flået i gør dem meget eftertragtet

Five Ten sko er af højeste kvalitet og skuffer aldrig

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling