🐣ÅBNINGSTIDER SHOWROOM🐣
Skærtorsdag/Langfredag kl. 10 - 14
Lørdag kl. 10 - 14
1. og 2. påskedag LUKKET
Nedsat 25%
Five Ten Freerider Pro Kvinde
Varenr: 868733

Five Ten

Five Ten Freerider Pro Black-Pink (kvinde)

749,25  DKK 999,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)
  • Stealth S1 sål
  • Hårdere mellem sål
  • Letteste Freerider
  • Vejer kun 394g (str 45 pr. sko)

more_horiz Læs mere om produktet

Vi er e-mærke certificeret

Five Tens Freerider Pro, er en opgraderet version af den populære Freerider. Freerider Pro modellen har en forstærkning ved tæerne, vha. noget skum, der kortvarigt hærder op ved stød/impact. Skoens overdel er af fuld syntetisk, let og vejrbestandigt materiale, der ikke bare gør den til Five Tens letteste MTB sko, men også yderst hurtigtørrende. Den er udstyret med samme prikkede S1 sål som Freerideren, dog er der kommet en smule mere mellemrum imellem prikkerne, hvilket gør at Freerider Pro skoen, lettere får et bedre greb i pedalen. Mellemsålen er mere stiv end Freerideren, men stadig med bøjelig forfod for bedste komfort. En Freerider Pro i str. 45 vejer 394 g. mod en alm. Freerider i str. 45 der vejer 457 g.

Du kan læse et review fra Vitalmtb her:

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling