🐣ÅBNINGSTIDER SHOWROOM🐣
Skærtorsdag/Langfredag kl. 10 - 14
Lørdag kl. 10 - 14
1. og 2. påskedag LUKKET
Nedsat 25%
Five Ten Hellcat sort
Varenr: 892218

Five Ten

Five Ten Hellcat Black_White

749,25  DKK 999,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

Five Ten har opdateret den nye Hellcat og nu er det blevet den ultimative MTB sko til agressiv MTB kørsel, lettere end den sidste model, og med en ny lavere profil så når den nye Hellcat nye højder inden for klik sko.

Overdelen på skoen er lavet både af læder mog syntetisk materiale, for at lave maksimal åndbarhed og beskyttelse, Mellemsålen er helt unik og tilbyder en sål der kan give sig når du går men giver fuld og fast trædeflade når der trædes i pedalerne.

Disse sko er top performance og har haft komfort og lange dages kørsel for øjne under udviklingen 

 • Fibreglass-Reinforced Polyamide with rubber, Synthetic Leather, Dual Density TPU, and Compression Moulded EVA 
 • Ydersålen er Stealth C4 Dotty
 • Midtersål Compression Moulded EVA
 • Lukning med Snørebånd / Velcro system
 • Cleat System: Clipless compatible
 • 3/4 Dual density vibration dampening TPU shank

Vi er e-mærke certificeret

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

 •   5.0  starstarstarstarstar
 • favorite  30 dages fuld returret
 • thumb_up  Betaling ved afsendelse
 • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
 • lock  100 % sikker betaling