Flade - Pedaler

Vores sortiment af mountainbike pedaler er ret spændende, udvalget af flade pedaler til MTB kørsel er noget vi har nøje har udvalgt. De pedaler vi sælger dem står 100% inde for og vi er helt overbeviste om at det er de bedste pedaler til prisen du finder. og handler du en pedal i den dyreste ende så får du også de flade pedaler med bedst greb, flest muligheder, lækreste udførsel og højeste kvalitet lejer klar til at blive brugt.

MTB pedaler har forskellige funktioner, udformninger, lejer, kvaliteter og selvfølgelig finish som du kan læse mere om længere nede på siden.

 

Vores mountainbike pedaler har vi udvalgt så der er forskel i prisen og det afspejler MTB pedalens kunnen.

Feks. vores Billige DMR V6 flade pedal er af nylon-composite med lad os sige niveau 1 kuglelejer. Næste niveau er vores Kamikaze pedal som koster lidt mere men er så nu med Niveau 2 lejer og bodyen er nu i Aluminium. næste niveau er Chromag Contact pedalen hvor Finish har fået et ordentligt hak op Lejer niveau 3 større platform lavere vægt muligheder for at ændre på placering af Pins. Og sådan giver vores udvalg af MTB flade pedaler mening, du er selvfølgelig velkommen til at ringe og blive rådført hvis du ikke kan vælge.

Ydermere skal du have i tankerne at en god pedal ikke dur til meget uden ordentligt fodtøj, du kan finde vores udvalg af Five Ten sko her

Kombinationen af Five ten sko og en god flad pedal er ikke til at tage fejl af, det er imponerende som de 2 ting går hånd i hånd.