MTB sko til flade pedaler

Unparallel MTB sko til flade pedaler.

Disse sko klistre sig til de Pins der er på dine MTB pedaler og giver det nødvendige greb til virkelig at kunne cykle som du har lyst. Om du er typen der vil træde effektivt, hoppe langt, lege eller bare køre mountainbike uden at være spændt fast til cyklen så er Unparallel MTB sko de absolut bedste på markedet. vælg trygt Unparallel og spørg os gerne om dem, vi køre selv med dem. 

Mangler du samtidig også pedaler så kan du finde vores udvalg her

 

Hvis du vil have frihed til at bevæge dig frit, lege, og igen have det sjovt på din MTB cykel så er Unparallel MTB skoene lige hvad du leder efter.

De fleste der går væk fra SPD / Klik pedaler og kommer over på et par Flade pedaler og Unparallel MTB sko oplever at det begynder at blive sjovt at køre mountainbike igen, man begynder simpelthen at køre på baghjul, lave for og baghjuls løft samt udskridninger for nu sidder man ikke længere fast til cyklen.

Unparallel mountainbike sko er perfekt afstemt til at benytte sammen med nogle gode flade pedaler, med den rette sammen sætning af sko og pedal vil du sidde nærmest lige så godt fast som med SPD, men nu kan du nemt nå at sætte din fod ned hvis der skulle være behov for det.

MTB skoene fra Unparallel er den bedste sko på markedet, helt uden sammenligning deres gummiblanding / compound i ydersålen er bare nærmest perfekt og ingen konkurrenter har kunne lave  et produkt som er i nærheden af at være lige så godt. Dette er fordi Adidas som idag laver FiveTen ikke har købt opskriften på Stealth sålen, og Unparallel som vi forhandler er den oprindelige opskrift som er modificeret og gjort bedre. Yderligere er de fyldt med features, ring endelig til os og stil spørgsmål til dem

Det er et spørgsmål om at få greb fra ydersål kombineret med korrekt midtersål og opbygningen på plads så du har greb, komfort og i særdeleshed holdbarhed. Unparallel levere varen på alle parametre