Five Ten Flade

Five Ten MTB sko til flade pedaler.

Disse sko klistre sig til de Pins der er på dine MTB pedaler og giver det nødvendige greb til virkelig at kunne cykle som du har lyst. Om du er typen der vil træde effektivt, hoppe langt, lege eller bare køre mountainbike uden at være spændt fast til cyklen så er Five Ten MTB sko de absolut bedste på markedet. vælg trygt Five Ten og spørg os gerne om dem, vi køre selv med dem. 

Mangler du samtidig også pedaler så kan du finde vores udvalg her

Ved køb af pedaler og 5/10 sko på samme tid får du 10% rabat på pedalen som vi trækker fra inden vi sender pakken afsted.

Hvis du vil have frihed til at bevæge dig frit, lege, og igen have det sjovt på din MTB cykel så er Five Ten MTB skoene lige hvad du leder efter.

De fleste der går væk fra SPD / Klik pedaler og kommer over på et par Flade pedaler og Five Ten MTB sko oplever at det begynder at blive sjovt at køre mountainbike igen, man begynder simpelthen at køre på baghjul, lave for og baghjuls løft samt udskridninger for nu sidder man ikke længere fast til cyklen.

Five Ten mountainbike sko er perfekt afstemt til at benytte sammen med nogle gode flade pedaler, med den rette sammen sætning af sko og pedal vil du sidde nærmest lige så godt fast som med SPD, men nu kan du nemt nå at sætte din fod ned hvis der skulle være behov for det.

MTB skoene fra Five Ten er den bedste sko på markedet, helt uden sammenligning deres gummiblanding / compound i ydersålen er bare nærmest perfekt og ingen konkurrenter har kunne lave  et produkt som er i nærheden af at være lige så godt.

Det er et spørgsmål om at få greb fra ydersål kombineret med korrekt midtersål og opbygningen på plads så du har greb, komfort og i særdeleshed holdbarhed. Five Ten lever vare på alle parametre og skulle du være i tvivl om valg af sko kan du læse lidt om valg af Five ten sko her "Hvilken MTB sko skal jeg vælge"