Hjelme

Troy Lee Designs A1 hjelm.

Denne hjelm er en af de fedeste og lækreste MTB hjelme du kan få dens sublime pasform og den uovertrufne kvalitet gør ofte Troy Lee Designs MTB hjelme til dit næste mountainbike hjelm valg. Sikkerheden er så meget i top at den ikke kan få flere sikkerheds godkendelser, det gør den til en af de bedste MTB hjelme på markedet og har vundet Proples choice et utal af gange i flere tests.

Det er Go to hjelmen for mange Pro riders da den har stil og funktion i særklasse

Nu har vi også Troy Lee Designs A2 hjelm

Det er TLD´s nyeste mountainbike hjelm og den tilbyder alt det nyeste og vildeste inden for MTB hjelme, det er en mountainbike hjelm der skiller sig ud og ser brand godt ud. den fåes i mange vilde farver og er en MTB hjelm fra øverste hylde som sin forgænger A1

Blandt andet kan nævnes at den har 2 indvendige "skaller" den ene er den almindelige Skal men inden i har TLD instaleret det som hedder en EPS liner og den kan lige som MIPS give dig næste niveau sikkerhed, den er blød og arbejder godt sammen med  den hårde EPP liner og MIPS når der skal absoreres de helt store stød.

Kali mtb hjelme er vores billigere alternativ, til TLD A1 og TLD A2 du får en ordentlig hjelm med alt det moderne sikkerhed samt massere luftgennemstrømning og en lav vægt. Kali benytter en Cold Fusion teknologi til at koble yderskal og inderskal sammen så der ikke opstår nogle luft kamre, og gør den super stærk ved store impacts

De bedste MTB hjelme til XC / Trail / AM / DH finder du her:

Mountainbike Hjelme

der bruges til MTB kørsel er lidt anderledes bygget op end den almindelige cykel hjelm. MTB hjelmen går simpelthen længere ned i nakken, den beskytter mere i siderne ved tindingen og er ofte mere lukket end en Racer / alm. cykel hjelm. og det har flere årsager til at mountainbike hjelmen er sådan bygget op, den skal jo kunne tage hårde slag på specifikke områder, som hvis du falder på singletracket i skoven vil du jo kunne ramme en spids sten og der vil en mountainbike hjelm bare beskytte mere hvor den mere almindelige hjelm vil have en masse ventilation fordi den altid vil skulle tage et slag over et større areal. Så den er mere kraftigt bygget på nogle specifikke punkter der er meget udsat. så hele hjelmen er bestemt mere sikker, så kører du MTB så bør du have en sikker godkendt MTB hjelm, spørg os gerne til råds om dette.

Den rette størrelse

Det er jo ikke nogen overraskelse at en hjelm bør sidde godt på hovedet, jeg ser ret mange der køre med alt for store hjelme fordi den har været på tilbud, Det er ens hoved og det bør beskyttes af en ordentlig mountainbike specifik hjelm der sidder godt og i den rigtige størrelse, bruger du en for stor hjelm vil du ved større styrt have problemer med at dit hoved simpelthen vil accelerere inde i hjelmen og dermed mulig hjerne rystelse eller andet.