Hjelme

Troy Lee Designs A1 hjelm. Denne hjelm er en af de fedeste og lækreste MTB hjelme du kan få dens sublime pasform og den uovertrufne kvalitet gør ofte Troy Lee Designs MTB hjelme til dit næste mountainbike hjelm valg. samt at den ikke kan få flere sikkerheds godkendelser gør den til en af de bedste MTB hjelme på markedet.

Nu har vi også Troy Lee Designs A2 hjelm på lager, det er TLD´s nyeste hjelm og tilbyder alt det nyeste og vildeste inden for MTB hjelme, det er en mountainbike hjelm der skiller sig ud og ser brand godt ud. den fåes i mange vilde farver og er en MTB hjelm fra øverste hylde som sin forgænger A1

Urge hjelme er vores billigere alternativ, til TLD A1 og TLD A2 du får en ordentlig hjelm med alt det moderne sikkerhed samt massere luftgennemstrømning og en lav vægt.

De bedste MTB hjelme til XC / Trail / AM / DH

Hjelme der bruges til MTB kørsel er lidt anderledes bygget op end den almindelige cykel hjelm.

MTB hjelmen går simpelthen længere ned i nakken, den beskytter mere i siderne ved tindingen og er ofte mere lukket end en Racer / alm. cykel hjelm. og det har flere årsager til at mountainbike hjelmen er sådan bygget op, den skal jo kunne tage hårde slag på specifikke områder, som hvis du falder på singletracket i skoven vil du jo kunne ramme en spids sten og der vil en mountainbike hjelm bare beskytte mere hvor den mere almindelige hjelm vil have en masse ventilation fordi den altid vil skulle tage et slag over et større areal. Så den er mere kraftigt bygget på nogle specifikke punkter der er meget udsat. så hele hjelmen er bestemt mere sikker, så kører du MTB så bør du have en sikker godkendt MTB hjelm, spørg os gerne til råds om dette.