Kali Protectives

Kali Protectives

Det er et Brand hvor man altid kan forvente at de bringer nyt til bordet når de bla. Laver en ny hjelm, de har mange års erfaring og bruger dem alle til konstant at forbedre sig, Kali er ikke det billigste, ej heller det dyreste de har valgt at være en producent der levere kvalitets beskyttelse til masserne hvor der ikke er gået på kompromis med sikkerhed og komfort

Kali har altså en sublim komfort, det er som om de bare passer på alle mennesker. det er altid en "aha" oplevelse at få en Kali hjelm på.

Det hele går ikke op i komfort, for Kali presser altid grænserne for hvad de kan og hvordan de øger sikkerheden, så som pendant til den dyre MIPS kommer langt de fleste Kali hjelme med - Composite Fusion Technology - som er en speciel måde de bygger deres hjelme på således de kan give sig inden i ved større impacts og dermed redde dig og din hjerne.

De har en helt unik metode der fjerner alt luft imellem ydre og indre beskyttelse og derved kan de spare dig vægt, gøre hjelmen mere slim og alt sammen mens sikkerheden øges. Kali´s MTB hjelme er under mange tests kommet ud med forbløffende resultater.

Det er ikke kun deres mountainbike hjelme som er Unikke, deres nye linje af beskyttelse kaldet Strike, er det eneste Barnd sammen med dainese som benytter en helt unik formel til at lave knæbeskyttere, og det som gør dem så unikker er at beskyttelsen næsten kan forveksles med stoffet Mesh, så forvent en masse luft til knæene mens du kører med sikkerhed.

Kali Protectives er bestemt et kig værd