Knæbeskyttere

Knæbeskyttelse

Knæbeskyttelse til mountainbike kørsel, hos CoolMTB har vi alt sikkerhed omkring knæet fra tynde cross country beskyttere der ikke vejer meget til mere trail, Enduro og ja sågar Downhill beskyttelse.

Vi benytter selv beskyttelsen og det meste er testet på egen krop inden vi har valgt vores sortiment. De mest almindelige knæbeskyttere her hjemme er IXS Flow Og Alpinestars Paragon.

 

MTB knæbeskytteren

er lavet så man kan bevæge sig, og ånde i den, det er nemlig mange år siden gået op for producenterne at deres kunder faktisk benyttede knæbeskyttere efter at de blev bløde og komfortable.

Stormtrooper

Før i tiden lignede man jo nærmest en Storm trooper med det udstyr man pakkede sig ind i, men MTB knæbeskyttelse er altså idag særdeles minimalistisk og sublimt effektivt. Ej heller er det en svedig affære. Vores mountainbike beskyttelse er luftigt og bøjeligt så der er ingen undskyldning for ikke at passe på sig selv.

Materialer

Materialerne beskyttelsen er lavet af idag, er perforreret og i nogle tilfælde kan de endda hærde op ved impact. IXS benytter X-matter som næsten gælder for en hårdskalds beskyttelse.

Sleeve´sne er åndbare og ventilerende sågar også svedtransporterende

Spørg os endelig på Chatten, telefonen eller mail hvis du ønsker mere viden om vores knæbeslyttere