Tøj - Kvinder

Er du på udkig efter noget nyt MTB tøj? Så har vi hos CoolMTB.dk et flot sortiment af tøj til kvinder, som er skabt til mountainbike kørsel. Her har du mulighed for at købe både jerseys og shorts samt meget mere, og vi er helt sikre på, at vi har nogle produkter blandt vores sortiment, som du vil synes rigtig godt om.

Beklædningen er meget central for enhver MTB rytter, og derfor har vi også gjort meget ud af denne kategori, så du kan få et stort og varieret udvalg at vælge imellem. Vi har sørget for, at tøjet lever op til alle krav, man måtte have, når man kører MTB, og derfor finder du heller ikke noget tøj, som er mere funktionelt og lækkert end det her.

Smart og funktionelt

Freeride og trail er blot nogle af mange synonymer for en specifik form for MTB kørsel, og hertil sætter mange dette lig med smart tøj, som har et eksklusivt design. Og dette er bestemt også tilfældet for vores sortiment, som består af tøj af helt enestående design. Tøjproducenter som Troy Lee Designs og Dakine er at finde blandt vores sortiment af MTB tøj til kvinder, og disse har produceret nogle særdeles attraktive produkter, hvor designet er unikt på deres helt egen måde. Mange farver er at finde iblandt vores sortiment, og disse er pyntet med forskellige mønstre, logoer og andre motiver, og kombineres dette med en cool cykel, en lækker hjelm og et par fede MTB sko, så er du bestemt godt kørende.

Design er ikke alt, og derfor er det også vigtigt, at tøjet er meget funktionelt. Det er meget krævende at køre MTB, og derfor skal tøjet være designet således, at det sidder godt på kroppen, er godt til at lede sved og vand væk og ikke mindst giver dig den frihed og plads til bevægelse, som din krop kræver det, når du træder hårdt i pedalerne, kører downhill, foretager forskellige jumps etc. Og dette tøj giver dig plads til alt dette. Samtidig er der også lommer og andet lækkert tilbehør, som gør netop dette tøj unikt.

 

Altid høj kvalitet

Kvaliteten af vores MTB tøj til kvinder er heller ikke til at tage fejl af. Her er alt tøjet fremstillet af de bedste materialer, og alle produkter er testet utallige af gange, således at de lever op til de høje krav, som MTB ryttere stiller til det. Derfor kan du trygt købe dette tøj og vide dig sikker på en høj kvalitet, som ikke mangler noget. Tøjet sidder godt på kroppen, ingen syninger vil irritere dig, når du er på cyklen, og endeligt leder det sved og vand godt væk, hvorfor du kan bruge dette på længere ture også, uden at blive kold med det samme.

 

Bliv inspireret

Vi gør hos CoolMTB.dk altid meget ud af vores sortiment, og derfor vil du også løbende kunne finde nye og spændende produkter under denne kategori. Vi håber, at du kan finde ét eller flere produkter, som falder i din smag, og vi ønsker dig mange gange velkommen tilbage igen i fremtiden.