MTB - Handsker Mænd

Hos os finder du et stort udvalg af handsker til MTB til mænd. De handsker du finder i vores udvalg, har vi selv været ude og prøve af, og er derfor alle nøje udvalgte. Du vil her støde på mærker som Troy Lee og Alpinestars, som laver MTB handsker i højeste kvalitet. De handsker du finder i vores udvalg, har vi valgt, fordi de er med til at give en intens og god oplevelse på køreturen, hvor der er masser af greb. 

 

Den intensitet der ønskes fra en god MTB handske, giver det fornødne greb i håndtagene under alle forhold. Med dem er det derfor som en leg at køre på mountainbike. Du vil i vores udvalg ligeledes finde handsker til alle årstider, alt efter om du ønsker en helårshandske eller en handske, der passer til en bestemt årstid. Her er det også at fortrække, at ens MTB handske er vandtæt, så man kan køre i alt slags vejr, uden at ens hænder bliver våde.

Handsker til mountainbike kan fås i mange forskellige typer, designs og former, men de kan ligeledes også have mange forskellige funktioner. Skal en MTB handske være ordentlig, er noget af det vigtigste, at den har et godt greb. Der er dog også andre faktorer, der gør en MTB god. Her skal den eksempelvis også kunne lede sved væk, så man stadig kan bevare grebet. Den skal samtidig også sidde godt, imens den afgiver varme fra hænderne.