FERIE-LUKKET
fredag d. 5. - torsdag d. 11. juli
pakker sendes torsdag d. 4 og igen fredag d. 12. juli

MTB shorts

MTB shorts

hvad er mountainbike shorts? og hvad kan de egentligt der gør dem til kun at være mountainbike specifikke?

Det er jo heller ikke kun møntet på at være udelukkende MTB shorts, de er dog specielt udviklet med MTB for øje.

Man kigger på forskellige parametre når der skal udvikles shorts, og det er egentligt ret simple ting vi ønsker os. For at liste dem lidt op vil det være ting som at stoffet skal være glat eller løst, dette er for at man ikke sidder fast i sadlen når man bevæger sig rundt hen over cyklen

Stræk stof 2 - 4 vejs

Yderligere skal stoffet gerne være i stræk som gør flere ting for os, det er yderst behageligt så når man pedalere sidder der ikke noget og spænder på lår eller knæ.

 

 

Produkter (9)

Vandtæt

De fleste shorts har en Coating der gør at det meste regnvejr preller af, dette er gerne fordi stoffet shortsne er lavet af i forvejen er svedtransporterende så får man gevinsten af også at kunne køre uden at blive våd. det er altså først når der virkelig vådt at de giver helt op. Tilgengæld tørre de utrolig hurtigt op.

Tilpasning og komfort

Når man køre mountainbike vil man ofte finde sig i Attack position også kaldet grund position, til det har MTB shorts næsten altid et stræk panel som gør at tøjet sidder rigtigt.

Komfort er jo en blanding af længde, lommer, mesh, længde på shorts og alt muligt andet vores shorts har vundet utrolig mange test og du kan roligt handle MTB shorts hos os.

Flere shorts benytter også en indvendig silicone gripper der holder på tøjet.

Størrelse

MTB shorts gøres op i EU mål 30 - 32 - 34 - 36 - 38 - 40 vi bestræber os på at have alle størrelser på lager