Om os

Fordi man skal ha’ det sjovt på sin cykel!

Pia og Sune fra CoolMTBDa vi selv begyndte at køre MTB var det umuligt at finde udstyr herhjemme, der levede op til alle vores krav om både funktionalitet, kvalitet og stil. Vi savnede viden, entusiasme og kærlighed til sporten i butikkerne herhjemme. Det ærgrede os, at vi blev nødt til at købe ind i udenlandske netbutikker. Vi fik stort set aldrig nogen rådgivning eller snak om erfaringer med i købet, når vi købte nyt grej. Så vi fik tit købt noget, som slet ikke var som forventet. 

Vi drømte om, at man kunne købe lækkert grej hos nogen, der selv kører MTB – og ligesom os, brænder for sporten! Så derfor besluttede vi, at vi selv ville åbne præcis sådan en shop, som vi syntes, der manglede.  

Som sagt, så gjort – og CoolMTB var en realitet! 

Vi har gennem årene gjort os en masse erfaringer med indkøb af udstyr – og ikke mindst afprøvning. Og det er ikke mindst den – ofte dyrekøbte - viden og erfaring, som nu kommer vores stil- og kvalitetsbevidste kunder til gode. Så hvis du - ligesom os brænder for at have det sjovt på cyklen, så er du kommet til det rette sted! 

 

Hos CoolMTB vil du altid finde kvalitetsudstyr til din MTB og dig selv – udvalgt og testet af os.

Pia og Sune fra CoolMTBMed det rigtige udstyr er det nemlig altid en fornøjelse at køre på sin cykel – uanset om det er på kendte eller uforudsigelige spor i naturen eller på udfordrende tracks i bike-parken.

Du vil kun finde produkter i den højeste kvalitet i vores butik. Og altid til rimelige priser. Vi bestræber os på, altid at have kvalitetsudstyr i flere priskategorier. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det er vores ambition, at CoolMTB skal være for alle stil- og kvalitetsbevidste MTB’ere – fra begyndere til konkurrenceryttere.

 

Hvem er vi?

 

Sune Hansen – fart, spænding og teknik 

Sune fra CoolMTBJeg er bidt af fart, spænding og teknik! Først var det biler og ræs. Men så opdagede jeg MTB, da jeg blev far til mit første barn. MTB viste sig at være den perfekte måde at kombinere mine interesser med min nye rolle som familiefar. Når lysten til fart og spænding melder sig, hopper jeg bare på cyklen og kører ud på de lokale spor i skoven. 

Efterhånden har jeg kørt MTB i flere år, og det er blevet min allerstørste interesse. Jeg elsker at dele erfaringer og viden med andre MTB-entusiaster. Det gør jeg blandt både i CoolMTB-shoppen, når jeg kører med andre MTB’ere i skoven - og når jeg deltager i forskellige MTB-events. 

Jeg følger med i alt, hvad der rør sig i MTB-verdenen og tjekker selvfølgelig også priser og produkter i både ind- og udland (ikke mindst Italien, Tyskland, USA og England). Når jeg ikke træner teknik og kører på min MTB i skoven, træner jeg gerne MTB med mine børn – både i skoven og hjemme på vejen.

 

Pia Olander – sikkerhed, service og gode oplevelser 

Pia fra CoolMTBInspireret af Sune blev jeg hurtigt fascineret af MTB-sporten og alle de oplevelser, den tilbyder. Og som mor til vores to små børn, handler det gode MTB-liv for mig også om at komme godt hjem fra skoven bagefter. Safety first, som man siger. Som nybegynder på MTB kender jeg også alt til den usikkerhed, man kan føle, når man fx skal vælge nye pedaler. Og opdager, at der er MANGE flere forskellige at vælge imellem, end man troede…

Når du handler hos CoolMTB vil det som regel være mig, der pakker dit udstyr og sender det med posten. Jeg brænder for, at du altid kan finde, hvad du skal bruge i shoppen, at du kan få svar på dine spørgsmål om udstyr og kvalitet - og at du altid får dine varer i god stand og så hurtigt, som muligt. Jeg styrer også hjemmesiden og alt det tekniske bagved – så skriv eller ring endelig til mig, hvis der er noget, du synes, vi skal ændre! Webshoppen og hjemmesiden skal jo først og fremmest være lige til at bruge - for dig!