OneUp Components

OneUp Components

Hvad sørensen er det for en størrelse? det er et genialt firma der har og udvikler på et lille sortiment, som selvfølgelig udbygges konstant. Men altså kun i et tempo hvor de kan nå at udvikle ting der faktisk dur til noget.

Det startede med mindre interesante løsninger til at få de helt lave gear på din MTB til at virke optimalt med deres Shark løsninge og store klinger, du kan se mere på OneUp components

Siden da er OneUp virkelig vokset med opgaven og idag tilbyder de, det geniale og eftertragtede EDC tool ( Every Day Carry) som er det fedeste tool du kan få til cykler til dato, det er så smart, minimalistisk, effektivt og vel udført at man kun kan være imponeret.

Nyligt har OneUp lavet en dropperpost, og det er den første af dens art som er så smart at du kan få den optimale højde på dropperen ligegyldigt hvem du er. For du kan selv justere det

du er ikke længere fanget af 100 - 125 - 150 -170 droppere. Disse kommer kun i 150 og 170mm men kan så justeres ned til dit optim ale fit om det så er 159mm eller 133mm det klares nemt med shim man selv ordner og det kan gøres på sporet, derfor kan du nu have den absolut bedste længde og det mest optimale drop. og desto mere drop desto mere frihed.