MTB - Hjelm

Når man kører på mountainbike, er en god hjelm noget af det vigtigste udstyr. Her er den mest almindelige type hjelm en openface mtb hjelm. En openface hjelm har mange navne, og er derfor også kendt under navne som Enduro og Trail MTB hjelm. Fælles for de hjelme du finder i vores udvalg er, at der ved dem alle er lagt fokus på ekstra beskyttelse ved både nakke og tindinger. Den ekstra beskyttelse er ofte et af kendetegnene, når det kommer til en MTB hjelm.

 

I vores udvalg af hjelme vil du blandt andet finde hjelme fra mærker som Troy Lee Designs, Kali og Urge, som alle er gode på hver deres måde. Troy Lee Designs A1 og A2 hjelme er eksempelvis exceptionelle, når det kommer til både komfort og sikkerhed, og ligger derfor også i en højere prisklasse end de andre. Vores hjelme fra Kali og Urge fås i en lavere prisklasse, men er dog stadig glimrende runners up. Med hjelme fra Kali eller Urge er man sikret et højt kvalitetsniveau til gode penge. Udover vores hjelme fås i forskellige prisklasser, fås de ligeledes også i flere forskellige designs, alt efter om du ønsker den helt klassiske sorte hjelm, eller om du fortrækker en mere farverig hjelm.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores hjelme, eller er du i tvivl om hvilken hjelm, der vil passe bedst til dig og dit behov. Så er du mere end velkommen til at kontakte os på info@coolmtb.dk eller skrive til os i chatten, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.