MTB - Rygsæk

Hos os ved vi, at det til en mountainbike tur er vigtigt med en god rygsæk, som kan indeholde alt det nødvendige. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af mtb rygsække i flere forskellige størrelser. Du vil, derfor kunne finde rygsække til mtb i mindre størrelser, der kan indeholde alt det vigtigste, og passer derfor bedst til de mindre ture. Du vil ligeledes kunne finde de lidt større mtb rygsække, hvor der er plads til lidt ekstra. De større mtb rygsække egner sig specielt godt til de længere mountainbikeeventyr.

 

I vores udvalg vil du finde mærker som Dakine, Raceface og Camelbak. Disse mærker er alle i højeste kvalitet, og kan derfor holde til mange forskellige ture både store som små. Udover vi tilbyder mtb rygsække fra forskellige mærker, har vi også mtb rygsække i flere forskellige designs. Så alt efter om du er til den helt klassiske og neutrale sorte rygsæk, eller måske nærmere fortrækker noget farvespil, så vil du kunne finde det hos os. Fælles for alle vores rygsække er, at de er lette og behagelige at have på selv efter en længere køretur.

Søger du en lidt anderledes taske, tilbyder vi også vores RaceFace Beer Hammock taske. Denne taske kan indeholde op til 6 dåser øl eller sodavand, og er derfor genial, hvis man skal have vennerne med på tur.

Med en af vores mtb rygsække får du derfor en rygsæk, hvor der er plads til, alt det du finder nødvendigt, og som samtidig er behagelig at have på, også selvom man kommer til at svede