Rygskjold / Bodyarmor

MTB kørsel kan fra tid til anden godt blive lidt voldsomt, hvis man er ude at lege med vennerne eller hvis man er ude for at rykke nogen grænser, i dette tilfælde vil et MTB rygskjold virkelig kunne hjælpe med at føle sig tryg på sporet, således at du kan arbejde med din Teknik eller fart.

 

Vores mountainbike rygskjold er fra Alpinestars og hedder Paragon for det rene rygskjold, og Evolotion jacket for MTB bodyarmoren. begge har MTB orienteret rygskjold i sig, som er lavet i et bøjeligt materiale, der hærder ved impact.

MTB rygskjold er glimrende at køre med hele året og man vender sig hurtigt til at have et skjold på, det er overhovedet ikke irriterende som man kunne frygte.

Ydermere kan du i vores rygskjold fra Alpinestars montere din drikke blære fra din taske på ydersiden af rygskjoldet og på den måde spare tasken.

Grunden til at man ikke benytter hårdt plastic på mountainbike rygskjold / bodyarmor, er bla fordi idag laver man sikker beskyttelse med et skum produkt der kan hærde op ved impact. på den måde kan man lave fleksible rygskjold til MTB brug så de er lette og bøjelige. Ja og fordi at farten ikke er så høj som feks. Motocross.

Vores MTB rygskjold er særdeles gode og har de bedste certificeringer, vores kunder anbefaler dem og er glade for dem