Rygskjold / Bodyarmor

Rygskjold

MTB kørsel kan fra tid til anden godt blive lidt voldsomt, hvis man er ude at lege med vennerne eller hvis man er ude for at rykke nogen grænser, i dette tilfælde vil et MTB rygskjold virkelig kunne hjælpe med at føle sig tryg på sporet, således at du kan arbejde med din Teknik eller fart.

Rygskjoldet fra Alpinestars kan dog også nemt bruges af den mere "almindelige" mountainbiker der ønsker at øge sin sikkerhed på sporet. Paragon skjoldet er super godt og nemt at bevæge sig i kan snildt køres med i varmt vejr.

 

Vores mountainbike rygskjold er fra Alpinestars og hedder Paragon for det rene rygskjold, og Evolution jacket for MTB bodyarmoren. begge har MTB orienteret rygskjold i sig, som er lavet i et bøjeligt materiale, der hærder ved impact, ophærdningen sker ved komprimering af materiale.

MTB rygskjold er glimrende at køre med hele året og man vender sig hurtigt til at have et skjold på, da det er bøjeligt, fleksibelt og giver en sikker følelse, det er overhovedet ikke irriterende som man kunne frygte.

De MTB specifikke rygskjold vi føre er udført i super tyndt mesh stof man kigger lige igennem så de er altså højt ventilerende og meget strækbare

Ydermere kan du i vores rygskjold fra Alpinestars montere din drikke blære fra din taske på ydersiden af rygskjoldet (men nede i "foret") og på den måde spare tasken væk.

Grunden til at man ikke benytter hårdt plastic på mountainbike rygskjold / bodyarmor, er bla. fordi idag laver man sikker MTB beskyttelse med et skum produkt der kan hærde op ved impact. på den måde kan man lave fleksible rygskjold til MTB brug så de er lette og bøjelige. Ja og fordi at farten ikke er så høj som feks. Motocross.

Vores MTB rygskjold er særdeles gode og har de bedste certificeringer, vores kunder anbefaler dem og er glade for dem

Det giver mening at kombinere sin rygbeskyttelse med knæ og albuebeskyttere lige så.