Sadler

Når man kører på mountainbike, er noget af det vigtigste og måske endda det allervigtigste, at man har en god sadel. Har man en dårlig sadel, er det nemlig svært at få en god tur på mountainbike. Derfor tilbyder vi hos os et stort udvalg af mtb sadler til mænd. De mtb sadler du finder i vores udvalg, er alle nøje udvalgte af os.

Vores sadler er alle af mærket Chromag, som er et legendarisk mærke, når det kommer til mountainbike. Grunden til dette er, at mtb sadler af mærket Chromag har dybe rødder, når det kommer til mountainbike sporten. I vores udvalg vil du derfor finde mountainbike sadler i højeste kvalitet, som hver især er utrolig komfortable. Ligeledes tilbyder vi sadler i flere forskellige designs, alt efter hvad du fortrækker. Du vil derfor finde de helt sorte og klassiske sadler. Du vil ligeledes også kunne finde de mere farverige sadler, man ikke kan undgå at se. Alt efter hvilken køre stil du fortrækker, om det er den almindelige, dirtjump eller freeride, vil du med sikkerhed finde en sadel hos os, der matcher den.

Med en Chromag sadel vil det derfor nu være en leg at køre på mountainbike, uanset om det er mindre eller længere ture. Vi kan derfor garantere dig, at du ikke vil blive skuffet. Når du først har prøvet en Chromag sadel, er det derimod svært at gå tilbage til andre sadler.