MTB Sko

Five Ten sko

Er du på udkig efter et par lækre Five ten MTB sko til din mountainbike? Så kan vi hos CoolMTB.dk glæde dig med, at vi har et flot udvalg af Five Ten sko i mange modeller til både mænd og kvinder, hvorfor du kan finde netop den sko, som vil passe dig og din kørestil bedst.

Vi har gjort meget ud af denne kategori, hvorfor vi håber, at du vil synes mindst ligeså godt om udvalget af Five ten sko, som vi gør det. De er også kaldet 5.10

Check eventuelt vores blog for nemmere at kunne vælge skoen der passer dig bedst Hvordan vælger jeg?

I Blog indlægget vil du finde en beskrivelse af hvad forskellen på de mange sko er, og med en udførlig simpel liste hvor du kan vælge sko ud fra dine præferencer, valget af MTB sko burde være rimelig nemt efter at have læst blog indlægget.

Historien bag Five Ten

Five Ten er en amerikansk fabrikant af sko til hårdt terræn (klatring) og herunder også MTB kørsel. Det blev stiftet i 1985 af Five Charles Cole, som selv var meget kendt inden for klatring, og som var meget forelsket i hårdt, kuperet og ikke mindst udfordrende terræn. Han var meget professionel i sin stil, og ikke mindst når det kom til udstyr. Derfor valgte han, At lave de bedste sko til at klatre, da han gentagende gange var irriteret over hans sko manglede greb i underlaget. Noget tid efter lancerede Five Ten den første Freerider MTB sko til flade pedaler, hvor man kunne stå fast og være fri til at gennemførte jumps og køre Hårdt terræn uden at sidde fast til cyklen.

I dag findes mærket Five Ten ( 5.10 ) i mange lande over hele verden, og herhjemme er det også vundet frem i stor stil, hvorfor vi hos CoolMTB.dk er stolte over, at kunne tilbyde dig et stort og varieret udvalg af sko fra Five Ten. Vi elsker Five Ten MTB skoene de åbner op for en masse sjov på cyklen da du både får greb og kan komme af din mountainbike hurtigt. Med MTB specifikke sko starter legen og hyggen for alvor

 

Flere forskellige modeller

Som du måske allerede ved, så findes der mange forskellige kørestiler indenfor mountainbike. Nogle elsker fart og fladt terræn, mens andre ønsker at prøve kræfter med mere kuperet terræn, jumps og andre tekniske udfordringer. Dette er Five Ten også klar over, og derfor har de fremstillet flere forskellige modeller af MTB sko, således at du kan finde netop den model, som passer dig bedst.

 

Stealth systemet

De fleste Five Ten sko er udstyret med Stealth sål systemet, hvilket er en af de vigtigste egenskaber og helt store fordele ved netop disse sko. Stealth systemet kaldes alle deres ydersåle, som Five Ten anvender på deres sko. Ydersålen er fremstillet med et skridsikkert underlag, hvilket sørger for, at du ikke skrider af pedalen, selvom vejret kan være vådt eller terrænet meget ujævnt. Systemet sørger også for, at absorbere en lang række af de stød, som du oplever, når du kører. Derfor er dette skånsomt overfor dine fødder og ben, og du ikke vil mærke ømhed på samme måde som ved andre MTB sko.

 

Sko til både mænd og kvinder

Five Ten går ikke på kompromis med noget, hverken design eller kvalitet. Derfor finder deres modeller i flere forskellige farver, og du kan vælge netop din sko, som matcher din cykel samt dit tøj bedst. Alle skal have mulighed for at få det bedste, og dette gælder både mænd og kvinder, hvorfor flere af Five Ten skoene fås i både herre- og damemodeller.

Kig ind forbi vores sortiment af pedaler de er på lager i mange farver

kombinationen af vores pedaler og et par Five Ten er verdens bedste