Nedsat 60%
Troy lee designs JErsey ypperste kvalitet
Varenr: 880526

Troy Lee Designs

TLD Skyline Race Jersey - Black

219,60  DKK 549,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 12.00)

TLD Skyline Race Jerseys

  • Den mest ventilerende MTB jersey
  • 100% polyester sved reducerende mesh stof
  • Letvægts mesh stof tørre hurtigt
  • 5,5' lynlås
  • Lomme på ryggen med silicone print der hjælper med at holde vægten af hvad du har i lommen

more_horiz Læs mere om produktet

Ingen shorts uden en jersey, og derfor kan du naturligvis købe lækre Troy Lee Designs (TLD) jerseys her. Den kendte producent af tøj til forskellige sportsgrene såsom MTB og BMX har igen overgået sig selv, når det kommer til Race Jerseys. Du får en lækker ventileret MTB Jersey, som sikrer dig en optimal komfort, og samtidig er svedreducerende grundet mesh stoffet. Derfor er denne optimal til trail kørsel, hvor du uden tvivl får sved på panden.

Lækker og yderst funktionel

Som det gør sig gældende med mange cykeltrøjer til MTB kørsel, og herunder også trail kørsel, så er der lommer i TLD – Skyline Race Jerseys, således du kan have små rationer med dig, når du kører længere ture. Dertil er der en lille lynlås krave, som du kan åbne efter behov. Dette generer på ingen måde din krop, da pasformen er helt i top, og selvom trøjen fremstår som værende meget klassisk TLD tøj, så vil du bestemt ikke føle, at den hænger nogle steder, når du kører. TLD har 100 % styr på, hvad deres kunder ønsker, og derfor kan du roligt regne med kvalitet og funktionalitet i én og samme trøje her.

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling