Varenr: 883076

Troy Lee Designs

TLD Sprint 50/50 Black

459,00  DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

TLD Sprint Jersey:

Hvis du ønsker langeærmer, åndbarhed og beskyttelse, så er TLD sprint jersey lige hvad du leder efter. Det er Cool design i en pakke der giver dig fuld bevægelighed og har plads til beskyttelse under trøjen.

Sprint Jersey  er lavet af 100% super blød polyester, der også beskytter mod grene, sol osv.

Der er strategisk placeret ventilerende paneler der giver luft og køling, 4 vejs stræk, og et Race inspireret fit. De lange ærmer og det fede design bringer dig til næste niveau.

Vælg din størrelse læg den i kurven og prøv

Vi køre selv med det MTB tøj vi sælger så spørg os gerne om råd og vejledning


Vi er e-mærke certificeret

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling
  • place   Besøg os / afhent (ring 42 308 380)