FERIE-LUKKET
fredag d. 5. - torsdag d. 11. juli
pakker sendes torsdag d. 4 og igen fredag d. 12. juli
Nedsat 60%
Troy Lee Designs Ace Jersey Black Red
Varenr: 868737

Troy Lee Designs

Troy Lee Designs Ace Jersey Elite Red

191,60  DKK 479,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 12.00)

Ace tøjet fra Troy Lee Designs, er bygget til ren performance, lavet af de bedste svedtransporterende materialer, kvaliteten er som altid utrolig høj på TLD produkter også har de altid et fedt design Ellers er Skyline jersey lidt mere Relaxed fit.

[more-info]

Designet med de Hurtigste XC kører i tankerne, Ace line er bygget til ren performance. Letvægts fugt transporterende materiale føles som syet til din krop og tilbyder alle tekniske dele du har  brug for, fr og komme først op ad bakken. om du fortrækker og køre lange ture eller cruise gennem nemme trails (spor), så er Ace line Premium gearet der arbejder lige så hårdt som dig selv:)  
 
Performance tilpasset cykel trøje med 25cm lynlås
 
Åndbar, fugt transporterende faktor50+ materiale
 
3 lommer på ryggen 1 med lynlås
 
Reflex detaljer på ryggen.
 
Andre serier fra: TLD SkylineRuckusSprint

TROY LEE DESIGNS – FOR THE WORLD’S FASTEST RACERS

[/more-info]


Vi er e-mærke certificeret

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling