ÅBNINGSTIDER SHOWROOM
Man, Ons, Fre kl. 10-16 / Lør kl. 10-13
Nedsat 19%
TLD Air handske gul
Varenr: 891735

Troy Lee Designs

Troy Lee Designs Air Glove Solid - Flo Yellow

225,00  DKK 279,00 DKK

Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage (ved bestilling inden kl. 13.30)

Denne Air Solid handske er en letvægtshandske der er yderst godt ventileret.
I hånden og øverst på pegefinger og langefinger er der en silikonegrafik der sørger for at du opnår det ultimative greb.


Alle Troy Lee Designs handsker er omhyggeligt testet og benyttes af store atleter rundt om i verden, så med et par handsker fra Troy Lee Designs får du altid et produkt i top-klasse.

[more_info]

Air Glove egenskaber:

  • 2 vejs stretch spandex
  • Håndfladen er i perforeret syntetisk læder
  • Silikonegrafik i hånd samt på pege- og langefinger
  • Nem lukning med velcro om håndleddet

[/more_info]


Vi er e-mærke certificeret

CoolMTB – Nem Service

Ombytning er gratis

Kom du til at købe den forkerte størrelse så frygt ej, vi er super effektive til håndtering af ombytning så du hurtigt og gnidningsfrit er videre med den korrekte størrelse, du printer nemt en label fra vores shop og så snart vi modtager udstyret checkér vi at det er lorden og sender den nye størrelse afsted. Ombytning tager gerne 2-3 dage før du har din nye korrekte størrelse

Alternativt hvis man vil spare den ekstra dag, kan man gøre os opmærksomme på at størrelsen er forkert og at man ønsker at bytte lyn hurtigt her efter bestiller du en ny på shoppen, i denne situation vil vi ikke trække pengene fra den nye ordre de vil kun stå som en sikkerhed til vi har fået den forkerte størrelse tilbage hvor efter vi afviser betalingen. Lyn ombytning tager gerne 1 dag hvis du bestiller før kl. 13

Fortrudt køb koster kun fragt i returnering

Fortrudt køb sker. Også her er vi heldigvis lige så effektive. På vores shop er der direkte adgang til at kunne printe en label og nemt kunne få sat gang i returneringen, aflever pakken i din pakkeshop så snart vi har pakken checker vi at udstyret selvfølgelig er ubrugt og returnere dine penge minus 39,- i fragten.

Reklamationer

Det sker engang imellem at der er fejl på et produkt eller lignende. Her skriver du en mail til os på: info@coolmtb.dk eller ringer 42308380 så finder vi den absolut bedste og mest effektive måde at hjælpe dig på.

Andet

Er der sket noget man ikke lige kan forudse så skal du endelig også bare kontakte os. Vi er mennesker og ønsker vores kunder det bedste.

Hvorfor CoolMTB

  •   5.0  starstarstarstarstar
  • favorite  30 dages fuld returret
  • thumb_up  Betaling ved afsendelse
  • local_shipping  Gratis fragt (ved køb over 699,-)
  • lock  100 % sikker betaling