Tubeless

Sæt din cykel op slangeløst/tubeless, og undgå de almindelige problemer med punktering, få mere greb og  kør hurtigere med mindre besvær.

Så tag din MTB til næste niveau ved at lave den Tubeless, så får du lavere rullemodstand, mindre vægt at slæbe på, punktere mindre og måske køre hurtigere. Din cykel forandres virkelig når du går fra Slange til tubeless. Selv lyden er anderledes når man kører med Tubeless sealer

Peatys Sealer er den nye revolution inden for Sealere og lover at lappe de største huller, da de bla bruger Nano plader og ikke bare glimmer, Nano pladerne griber hinanden og lukker store huller i dækket uden besvær.

Kombiner dit nye tubeless system med, Maxxis dæk og for at lette brugen opsætningen kan det klart anbefales at benytte trykluft som hurtigt kan fylde dækket med luft og får det til at "poppe" på plads.

Hvordan får man så Tubeles "snasket" ind i dækket? Ja det er der 2 almindelige metoder til.

1: monter næsten hele dækket og hæld så væsken i, i siden på dækket inden dækket er helt monteret på den Tubeless klare fælg og sæt så dækket på fælg færdigt, fyld luft i dækket med trykluft til det hopper på plads.

2: monter dækket som du plejer og brug så en sprøjte eller eksempelvis en trailpouch fra Peaty til at fylde væsken gennem ventil ( når du altså har afmonteret ventil keglen)

Super simpelt og altså lige til at arbejde med.

Driller tubeless sealeren dig er du velkommen til at ringe eller skrive så skal vi sammen nok finde en løsning så det virker.