Tubeless Repair

Tubeless Repair

Her finder du vores sortiment af udstyr der kan hjælpe dig videre når dit tubeless sealer ikke dur længere, det kan være et snakebite som ikke vil lukkes eller et søm gennem dækket, hændelige uheld sker og her vil Dynaplug få dig hurtigt videre uden besvær.

Dynaplug repair kits laver nemt en reperation af disse huller så du kan komme hurtigt videre.

For der er intet spændende ved at stå ude i skoven uden at kunne komme videre, på grund af en punktering der kunne være klaret på 10 sekunder hvis man havde udstyret med

Er du gået i stå ude på sporet?

Du kan nemt ordne en punktering af dit tubeless dæk inden det er løbet tør for snask. med Dynaplug tager du bare dit Tool frem ser størrelsen af hullet og benytter dine plugs til at få stoppet hullet, resten af din tubeless sealer vil forsegle det sidste hvis Plugen ikke tager det hele.

Men hvorfor lukker min sealer ikke bare hullet så?

Det kan der være forskellige årsager til, i nogen tilfælde kan der være rester af gammelt indtørret væske som strider imod lukning af hullet, har man kørt med slange i sit dæk inden man konverterede til tubeless kan der også sidde Talkum lignende rester og sørge for sealeren ikke dur.

Tynde dæk har større behov for hjælp.

Vi ser rigtig mange punkteringer med Tubeless setups hos dem der benytter gammel sealer og køre lidt for højt dæktryk som så punktere på skarpe sten når der bliver kørt race på grusvejene. Her vil Dynaplug kunne gå ind og få dig som rider lynhurtigt videre, Det er virkelig nemt

Ny sealer kan du få her hvis du kun har gammelt stående hjemme