Vedligeholdelse

Når man har en mountainbike, er det vigtigt, at man husker at vedligeholde den. Det lyder måske som et større projekt, men med de rigtige produkter vil det være let som en leg.

Hos os tilbyder vi et udvalg af mtb vedligeholdelse som giver mening, vi har ikke meget fordi det vi har virker og er rigeligt til at være kørende og passe på sin cykel. Du vil finde highend rengøring og smøremidler fra Peatys og Juice lubes

Vi tilbyder ligeledes også andre produkter, der alle sammen har til opgave at gøre det hele nemmere, når man har en mountainbike. I vores udvalg vil du derfor finde produkter som bremsevæske, suspension olie, håndrens samt meget mere. Vi har ligeledes valgt at have juice lubes i vores udvalg, idet det er highend produkter, som vi har mulighed for, at kunne tilbyde til en fornem pris.

Husker man jævnligt at vedligeholde sin mountainbike og ikke kun ved at gøre den ren, vil det i sidste ende kun være til ens egen fordel. Ikke nok med at din mountainbike holder længere, vil du ved eksempelvis at huske at vokse kædeolien, ikke kun kunne køre bedre i vådt føre i flere timer af gangen, men du vil ligeledes også have mulighed for at overhale konkurrenterne, der ikke husker at vedligeholde deres mountainbikes. Alt efter hvad du har brug for, har du i vores udvalg mulighed for at købe produkterne enkeltvis, ligeså vel som du kan købe dem pakkevis.

Alle produkter vi tilbyder hos Coolmtb, har vi nøje udvalgt, idet vi selv har prøvet dem alle af. Vi kan derfor garantere dig, at du ikke vil blive skuffet.