Skiferie i Frankrig hitter stort blandt danskerne

I mange år har skiløb og skiferier for danskerne været et kæmpe hit, og det er det tydeligvis stadig. Især Norge og Sverige som vores venskabelige nabolande har været en favorit skidestination for mange danskere, men også Østrig og Italien har og er stadigt meget populære. Men hvis der skulle findes en skidestination som, formår at omfavne alt det gode som alle de klassiske skituristlande kan tilbyde, så er det en skiferie Frankrig. Landet ligger naturligvis længere væk end vores nabolande, men den ekstra rejsetid kompenseres der dog straks for så snart man er i landet.

Smukke naturomgivelser

Det gode ved at tage på skiferie er generelt også den naturoplevelse man får ud af det. Man kommer udenfor og får luft samtidig med at det er en meget aktiv ferietype. Med en skiferie i Frankrig får man helt igennem maleriske og pragtfulde naturomgivelser, med de snedækkede kilometerhøje bjerge og den varme sol som gør at temperaturen er til at holde ud at være i over flere timer. Ikke alene er naturen flot i Frankrig om sommeren når det køres tour de France i de franske alper, men den er helt klar mindst lige så flot om vinteren når den populære skisæson begynder.

Ski- og afterski i verdensklasse

Udover de flotte naturomgivelser og den fantastiske temperatur, så tilbyder Frankrig også skipister i verdensklasse. Hvis man vælger at tage på en skiferie i Frankrig i et af de større og populære steder, så kan man forvente at der er pister til enhver smag og til ethvert niveau. Og som om at det ikke skulle være nok så er Frankrig altså også kendt for at have nogle af verdens bedste afterski steder, hvor man kan slukke tørsten efter en hård og aktiv dag på ski.